DOELPUNT VERHUUR


KLAAR VOOR DE START.....GO!
 

INFO DOELPUNT VERHUUR

Verhuur van kinderauto's in combinatie met een opblaasbare racebaan. 

Wie zijn wij?

Wij zijn Doelpunt Verhuur een beginnende onderneming die graag kinderen in Nederland een onvergetelijke dag of een onvergetelijke belevenis willen bezorgen. Want laten we nou eerlijk zijn, wie wilt nou niet in z'n kinderauto rijden. Wij verhuren een opblaasbare racebaan waar kinderen dan met de kinderauto's in kunnen rondrijden.


Wat doen wij?

Wij verhuren kinderauto’s voor verschillende leeftijden, deze kinderauto’s kunnen dan rond rijden in onze opblaasbare race baan. Zo hebben wij gekozen voor verschillende soorten kinderauto's zodat voor ieder kind wat te doen is.  De opblaas baan heeft een afmeting van 20x10m. 

De kinderauto Mercedes G63 12volt met een sterke buddy achterop die tot maar liefst 80kg extra kan dragen zodat eventueel grote broer of zus mee kan rijden. Ook zou u het kindje in de auto kunnen zetten terwijl u zelf met de afstandsbediening staat en het kindje kan laten rond rijden in de opblaasbare baan.

De 24 volt kinderauto is een grote auto voor 2 personen deze heeft een draagvermogen van 100kg. Deze kinderauto is geschikt voor kinderen vanaf +- 6 jaar, dit omdat deze auto geen afstandsbediening heeft en het kindje zelf kan rondrijden in de baan. 

Wij verhuren de baan voor alle gelegenheden zoals braderie, markt en kinderfeestje.

Waar kunt u ons vinden?

U kunt ons benaderen voor het huren van de kinderauto’s en de opblaasbare baan met begeleider(s). Voor markten of braderieën waar we voor worden uitgenodigd zullen we op onze facebook pagina plaatsen, volg onze pagina om te zien waar we zullen staan met onze opblaasbare racebaan

Voor prijzen klik dan hier.

 
E-mailen