DOELPUNT VERHUUR

KLAAR VOOR DE START.....GO!
 

INFO DOELPUNT VERHUUR

Verhuur van kinderauto's in combinatie met een opblaasbare racebaan. 

Wie zijn wij?

Wij zijn Doelpunt Verhuur een beginnende onderneming die graag kinderen in Nederland een onvergetelijke dag of een onvergetelijke belevenis willen bezorgen, want laten we nou eerlijk zijn, wie wil nu niet in z'n kinderauto rijden. Wij verhuren een opblaasbare race baan waar kinderen dan met de kinderauto's in kunnen rondrijden.


Wat doen wij?

Wij verhuren kinderauto’s voor verschillende leeftijden, onze kinderauto’s kunnen dan rondrijden in onze opblaasbare race baan. Zo hebben wij gekozen voor verschillende type kinderauto's zodat er voor ieder kind wat te doen is.  

De opblaasbaan heeft een afmeting van 20x10m. 

De kinderauto Mercedes-Benz G63 Duo 12Volt met een sterke buddy achterop die tot maar liefst 80kg  kan dragen zodat eventueel grotere broer of zus mee kan rijden. Ook zou u uw zoon/dochter in de auto kunnen zetten terwijl u zelf met de afstandsbediening staat en uw zoon/dochterkan laten rond rijden in de opblaasbare baan.

De 24 Volt kinderauto is een grote auto voor 2 personen deze heeft een draagvermogen van 100kg. Deze kinderauto is geschikt voor kinderen vanaf +- 6 jaar, dit omdat deze auto geen afstandsbediening heeft en u uw zoon/dochter zelf kan laten rondrijden in de baan. 

Wij verhuren de baan voor alle gelegenheden zoals braderie, markt en kinderfeestje in combinatie met 2 begeleiders.

Waar kunt u ons vinden?

U kunt ons benaderen voor het huren van de kinderauto’s en de opblaasbare race baan met begeleider(s). Voor markten of braderieën waar we voor worden uitgenodigd zullen we op onze Facebookpagina plaatsen, volg onze pagina om te zien waar we zullen staan met onze opblaasbare racebaan.

Voor prijzen klik dan hier.

 
E-mailen